May

Validebağ Fen Lisesi 28 Proje Okulu Arasında Mevlana Anadolu Lisesi ve Galatasaray Lisesinden sonra üçüncü oldu.

Nis

Afete Hazır Türkiye Projesi

Nis

Gis-B, Öğrencilerimiz "Zaman Kullanımında Tasarruf ve Verimlilik" Konusunu Anlattılar

Kas

Prof Dr Sinan Canan ile okulumuz konferans salonunda  "Beyin ve Beynin Kodları" seminerinde buluştu.

Kas

3 ve 21 Ekim 2018 tarihlerinde öğrenci ve velilerimize Hafıza teknilleri semineri verildi

Ekm

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı  seçimi gerçekleştirildi. Kapalı oyla yapılan seçim sonucunda okul meclis başkanı 11.sınıf öğrencimiz Şafak Kel oldu. Başkanlık seçim çalışmalarını titizlikle  yürüten tüm  aday öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

27.09.2018 Tarihinde Validebağ Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimizle Storytelling Academy Direktörü sayın Emir Bayraktarın gerçekleştirdiği storytelling etkinliğinde hafıza teknikleri ve yaratıcılığın geliştirildiği bir aktivite gerçekleştirdik.