İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Validebağ Fen Lisesi

Ock

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hayatlarını ve mesleklerini sürdürürken özellikle iklim bağlamında çevre ve çevre sorunlarına duyarlı, çevre koruma bilinci gelişmiş bireyler olarak yaşamalarını sağlamak temelli öğrenci hareketliliğimiz başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Program Okul Eğitimi Kısa Dönemli Ögrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamındaki 2022 yıl Teklif Çağrısında sunulan "Eğitimde Öğretmenlerin Dijital Dönüşümü ve Oyunlaştırma" başlıklı proje teklifimizin içerik değerlendirmesi bağımsız dış uzmanlar tarafından yapılarak uygunluk kriterlerini karşıladığı görülmüş ve kabul edilmiştir. Projemiz Türkiye genelinde yazılan 2126 proje arasından seçilen 94 projeden biri olmuştur.