İstanbul Öğretmen Akademileri

Proje tabanlı ve disiplinler arası edebiyat öğretiminin bir parçası olarak Romanya ortaklı , '’ Çeşitli sanat dalları ile matematik arasındaki ilişkiyi farketme, matematik kuramlarını hayatta uygulama,doğada matematiğin izini takip etme, tüm bunları çeşitli uygulamalar ile farkettirme.’’ amaçlı ESEP projemiz Mathematıcs Of Art'ın ilk öğretmen toplantısını gerçekleştirdik.

Proje tabanlı ve disiplinler arası edebiyat öğretimi projesi olarak yürüttüğümüz ESEP projemiz Sanatın Matematiği çerçevesinde okuduğumuz Deli İbram Divanı adlı eserden yola çıkarak ortaklarımızın öğrencileriyle oluşturduğumuz karma okul takımları çalışması biçiminde düzenlenen e-konferansta öğrencilerimiz , danışman öğretmenleri ile ‘’Sürdürülebilir Tarım, Denizlerin Korunması,Sürdürülebilir Enerji, İklim Mültecileri, Sürdürülebilir Hayvancılık-Balıkçılık, Dikey Tarım Uygulamaları,Siyanürle Altın Aramanın Tarım Havzaları Üzerine Etkisi, Kooperatifçilik ve Tarım, Kapitalizm Nedir? konularını araştırmışlar ve sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Jürimizin yaptığı değerlendirme sonucunda en iyi araştırma ve en iyi sunum alanında okulumuz öğrencisi Elif Güneş birinci olmuştur.

Yayın: 01.04.2023 - Güncelleme: 04.04.2023 16:33 - Görüntülenme: 1303