Best Buddies Eşleştirme

Üsküdar Validebağ Fen Lisesi, artık gelenekselleştirdiği Best Buddies Eşleştirme Töreninin üçüncüsünü gerçekleştirdi. Çok değerli bir sosyal sorumluluk projesi olan çalışma, özel gereksinimli bireylerle bire bir dostluklar kurulmasını sağlayan küresel bir gönüllülük hareketi. Proje kapsamında yer alan programlar ile, bu topluluk içerisindeki bireylerin akranlarıyla anlamlı dostluklar kurmalarına, başarılı işler elde etmelerine, bağımsız yaşamalarına, topluluk önünde konuşmalarına, kendilerini savunmalarına, iletişim becerilerini geliştirmelerine ve topluluk tarafından değerli hissetmelerine yardımcı oluyor.

Validebağ Fen Lisesi bu küresel farkındalık çalışmasına iki yıldır Üsküdar Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ile dostluklar kurarak katılıyor. Bu yıl da eşleştirme törenimizde 8 öğrencimiz yepyeni ve belki de ömür boyu sürecek kıymetli bir dostluk için bir başlangıç yaptılar.

19-02-202419-02-202419-02-202419-02-2024

Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 15:24 - Görüntülenme: 44