AP Programı Sınav Süreci Bilgilendirmesi

OKULUMUZDA UYGULANMAKTA OLAN AP PROGRAMININ SINAV TAKVİMİ VE AÇIKLAMALARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

HER ÖĞRENCİNİN LİNKTEKİ AÇIKLAMALARI OKUMASI GEREKMEKTEDİR

ÖNEMLİ: SINAV BAŞLADIKTAN SONRA ÖĞRENCİLER SINAVA GİREMEYECEKLER.

ÖĞRENCİLERİN SINAVDA YANLARINDA BULUNDURMAMASI GEREKENLER

a)     2 adet 2HB numaralı kurşun kalem ve silgi.(Sadece Kurşun Kalem Kullanılabilir)

b)     2 adet siyah veya mavi mürekkepli tükenmez kalem

c)      İnternet erişimi olmayan, bip sesi çıkarmayan, gürültü yapmayan, alarmı olmayan bir saat.

d)     Calculus AB, Calculus BC ve Pre Calculus sınavları için College Board onaylı hesap makinesi. Onaylı hesap makine listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. https://apstudents.collegeboard.org/exam-policies-guidelines/calculator-policies

e)     Validebağ Fen Lisesi öğrencisi olmayanlar için kimlik kartı.

BULUNDURULMASI YASAK MALZEMELER

a)     Telefonlar, akıllı saatler, fitnes takipçileri, giyilebilir teknolojiler, kameralar, kayıt veya dinleme cihazları veya diğer türde elektronik veya iletişim cihazları dahil olmak üzere elektronik ekipmanlar.

b)     Kitaplar, referans kılavuzları, notlar, pusulalar, iletkiler, mekanik kurşun kalemler, 2 numara olmayan kurşun kalemler, düzeltme sıvısı, sözlükler, fosforlu kalemler veya renkli kalemler.(Karalama kâğıdı verilecektir.)

c)     Bip sesi çıkaran, ses çıkaran veya alarmı olan saatler.

d)     Onaylanmayan hesap makineleri.

e)     Yiyecek veya içecek.

YASAKLANAN DAVRANIŞLAR

a)     AP Sınavında kopya çekmeye çalışmak.

b)     İlgili AP Sınavı veya AP Sınavı bölümü için zamanlanmış test süresi dışında herhangi bir AP Sınavı veya AP Sınavı bölümünü incelemek veya bunlar üzerinde çalışmak.

c)     Yasaklanmış formül sayfaları ve yasaklanmış karalama kâğıtları da dâhil olmak üzere, yasaklanmış herhangi bir yardıma erişmeye çalışmak.

d)     Test sırasında veya molalar sırasında herhangi bir tür telefona veya elektronik cihaza erişmek veya erişmeye çalışmak.

e)     Sınav odasını, binayı veya belirlenmiş mola alanını izinsiz terk etmek ve/veya onaylanmamış uzun bir mola vermek.

f)      AP Sınavı talimatlarının izin verdiği durumlar dışında, test sırasında herhangi bir elektronik cihaza uygunsuz şekilde erişmek veya uygunsuz şekilde erişmeye çalışmak.

g)     Herhangi bir AP Sınavının herhangi bir bölümünü herhangi bir biçimde (örneğin fotoğraf çekerek veya fotokopi çekerek) çoğaltmak veya çoğaltmaya çalışmak.

h)     AP Sınavı sırasında veya sonrasında AP Sınavı içeriğinin e-posta, kısa mesaj, telefon görüşmesi, fotoğraf, sosyal medya veya internet dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir araçla paylaşılması.

i)      AP Sınav kitabından bir sayfayı veya sayfanın bir kısmını koparmak.

j)      AP Sınavının herhangi bir bölümünü veya AP Sınavıyla ilgili notları sınav odasından çıkarmaya çalışmak.

k)     Sınav odasına yiyecek veya içecek getirmek.

l)      Test sırasında hesap makinesini başka biriyle paylaşmak.

m)   Başka bir öğrenciden kopya çekmek.

n)     AP Sınavı uygulaması sırasında veya AP Sınavı uygulamasından sonra, AP Sınavı hakkında başka bir kişiye herhangi bir yolla yardım vermeye veya almaya çalışmak veya başka bir şekilde iletişim kurmaya çalışmak. Yardım veren veya kabul eden herkes soruşturulacaktır.

o)     Başkası adına AP Sınavına girmeye çalışmak.

p)     AP Sınavını sizin adınıza yaptırmaya veya başka birine yaptırmaya çalışmak.

q)     Salonun huzurunu bozan davranışlarda bulunmak.

r)      Herhangi bir AP sınav katılımcısına, sınav yöneticisine veya gözetmenine karşı çatışmacı, tehdit edici davranış veya iletişimde bulunmak.

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 08:53 - Görüntülenme: 84