İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Validebağ Fen Lisesi

Ara

Okulumuz öğrencilerine İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, 9 ve 10. sınıflara teknoloji bağımlılığı ve siber suçlarla ilgili seminer verilmiştir.

Ara

SHARP BRAINS WITH MIND GAMES adlı e-Twinning projesinde okulumuz ikinci kez haftanın birincisi oldu.

Ara

Okulumuz gelecek için söz bizde proje ekibi olarak Üsküdar Üniversitesi  sosyoloji bölümü tarafından düzenlenen ´´göçle gelenler paneli’ ‘ne katıldık.

Ara

Yerli malı kutlaması gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerimizin; bilgi seviyelerini belirlemek, beceri ve  zaman kullanımını değerlendirmek amacıyla okulumuzda 14 Aralık 2018 Cuma günü 9, 10 ve 11. sınıflara deneme sınavı uygulandı.

Ara

12.sınıf öğrencilerimizle 17.19 Aralık ta Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesine gezi düzenlenmiştir.

Ara

Okul Rehber öğretmenimiz Meryem Erence tarafından 9. sınıf öğrencilerine,  dikkat arttırmada kullanılan teknikler ve oyunlar hakkında bilgi verildi.

Ara

13.12.2018 Perşembe günü Üsküdar Fikir Sanat Merkezi´ne yapılan geziye konuk olan okulumuz 12/C sınıfı öğrencileriydi.

Ara

Sağlık Bakanlığı ve Çocuk Endokrinoloji ve Diyabet Derneği işbirliği ile yürütülen “Okulda Diyabet Eğitimi” programının kapsamında 11 Aralık 2018 tarihinde okulumuz öğrenci, öğretmen, kantin işletmecisi, memur ve çalışanlarına yönelik diyabet eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz Öğrencilerinden Handan Elif ERSÖZ Büyükler Mevlana Haftası Taekwondo Şampiyonu olmuştur.

Ara

SHARP BRAINS WITH MIND GAMES adlı bu haftaki zeka sorusunun cevabını ilk bulan okul olduk.

Kas

25 Kasım "Kadına Yönelik  Şiddete  Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla okulumuz konferans salonunda  Rehber öğretmeni Meryem Erence ve  Müzik Öğretmeni Meral Ferah  tarafından 11. sınıflara  yönelik  sunum yapılmıştır.

Kas

Yeni nesilleri yetiştiren öğretmenlerin en anlamlı günü...

Kas

İl milli eğitim müdürlüğümüzce yürütülen bir proje olan “İstanbul´u okuyorum” etkinliğinde okulumuzca kitap okuyoruz.

Kas

Kaymakamımız Sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan AYDIN,  "Aile Sıcaklığında Sohbetler" projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etti.