eTwinning- Her yaşa her yaşta ilk yardım

İlköğretim; bireylerin aileden çıkıp ilk defa toplumsallaştığı yerlerdir. Burada verilen eğitim; öğrencileri, bu öğrencilerin ailelerini ve diğer çevreyi de etkileme gücüne sahiptir. Öğrenciler diğer öğrencilerle iyi iletişim kurup, fikir alışverişinde bulunma durumlarında, çok daha fazla öğrenir ve hatırlar. Bu durumda Validebağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (sağlık) olarak lise öğrenci ve ilköğretim öğrencilerin de hedefimiz uzun vadede kalıcı ilk yardım bilgisi sunmak olacaktır. Lise öğrencileri ilk yardım eğitmen sertifikası almış öğretmenleri denetiminde, ilköğretim çağındaki öğrencilerimizi “ilk yardım konusunda” bilgilendirici eğitimler verecekler.  BU PROJEMİZ TWİNNİNG PROJESİ OLARAK ÜÇ YABANCI OLMAK ÜZERE TOPLAM 9 ORTAK OKUL ARASINDA YAPILMAKTADIR. YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIMIZI AYNI ZAMANDA TWİNNİNG SAYFAMIZDANDA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Yayın: 25.12.2017 - Güncelleme: 26.03.2018 14:17 - Görüntülenme: 9925